Liv och rörelse i Klippan centrum

Klippans köpmannaförening och dess medlemmar ser till att det händer saker i centrum. Inför påsk hade påskharen lämnat ut ägg i butikerna som kunderna kunde scanna QR-koder på och vinna Klippancheckar. 

På skärtorsdagen bjöd bandet Taxfree på härlig nostalgisk musik från 60- och 70-talen som fick Allétorget att gunga. Det var liv och rörelse på torget hela dagen. Gymnasieskolans UF-företag stod sålde sina produkter liksom Vuxenutbildningens konditorielever, vars kakor och bröd snabbt sålde slut. 

På torget stod även Lions som sålde lotter och kokt korv från sin korvtunna. I butikerna var det specialerbjudande, på Gunns Mode fanns det ballonger att smälla med rabatt i varje ballong. Guld o silversmedjan sålde ut klockor och smycken medan Sweet Harmony hade påskerbjudande i butiken.

– Reaktionerna från kunder och andra i byn var väldigt positiva. När det händer något som lockar ut människor blir man glad och det blir genast liv och rörelse i byn, säger Leif-Åke Andersson som är ordförande i Klippans köpmannaförening.