Smyckestrender våren 2023

Foto: Latelier Nawbar / Pixabay
Foto: Latelier Nawbar / Pixabay

Ett vackert smycke är det perfekta komplementet till din klädsel. I vår är det en specifik accessoar som sticker ut från mängden, statementörhängen t.ex. När det gäller halsband är färg och pärlor i färg ett måste. Matcha dina smycken med färgen på dina kläder så ser din outfit riktigt genomtänkt ut.

Flera nyanser av grönt

Tillsammans med rubiner och safirer är smaragder en del av den trio av ädelstenar som traditionellt ansetts vara de mest värdefulla av färgade stenar. Deras ljusa, optimistiska färg fungerar som en påminnelse om naturen, och blir i vårens garderob lika mångsidiga som diamanter. En äkta smaragd är ofta utom räckhåll för de flesta, men det finns vackra mer prisvärda alternativ som kristaller från Swarovski.

Slingrande ormar

En av vårens starkaste smyckestrender är den slingrande ormen. Ormar kanske inte faller alla i smaken, men i form av ett slingrande örhänge, armband eller halsband, blir ormen vacker utan att vara hotfull.

Ett besök hos Guld o silversmedjan gör vem som helst glad, särskilt den som får en gåva därifrån.