Hanksville i skuggan av New York!

Tolv konstnärer från Svenska Konstnärsförbundet, Region Syd ställer ut på Hanksville Farm i Torrlösa under påskhelgen. Fredagen den 7 april klockan 11.30, invigs utställningen av Ann Wirenstedt Nilsson från Hanksville Farm. Då är även konstnärerna på plats.

Utställningen håller öppet under hela påskhelgen och bjuder på det mesta för konstälskaren. Oljemålningar, akryl, akvarell, mixed media, äggoljetermpera, glaskonst och keramik. 

Utöver detta blir det ytterligare framträdanden. Trubaduren och konstnären Ann Ekelund underhåller med visor och allsång på lördagen. På söndagen berättar Hjördis Thelander om VedicArt ”Konsten och livet i 17 principer”.

– Här ska det bli ”Hanksville i skuggan av New York”, skojar konstnären Jonni Ekdahl, som själv ställt ut ett par gånger ”där­över” och som nu ställer ut i Hanksville (Farm).

Hanksville Farm håller öppet mellan 11-17 under långfredagen, lördagen och söndagen samt på annandag påsk mellan 11 och 16. Caféet och Bistron serverar fika och enklare rätter under alla utställningsdagarna. Lokalerna är anpassade för besökare med funktionsvariationer.