Foto: shutterstock

Inredning av våra hem i vår

Detaljerna bidrar till helheten och hjälper till att skapa karaktär och personlighet. 

Oavsett hur du inreder ditt hem så är det detaljerna som knyter ihop hemmet och ger dig rätt känsla. Årets trend, oavsett om det gäller färg, form eller material, är naturmaterial och hållbarhet. Detaljerna som flyttar in i våra hem är keramik, urnor och glas. Robust keramik och maffiga urnor som blir rummets ’statement piece’. Vi klär gärna såväl väggar som tak i favorittapeten/favoritfärgen. De färger vi spås se mest av nu är svagt rosa och aprikos, beige, orange samt mörkröda toner. Kontrastfärger är också ett återkommande färgtema som domineras av blått och rött, i dess klaraste färger. Färger erbjuder ett utmärkt sätt att förändra känslan hemma- på ett enkelt sätt.

Trender kommer och går men att du ska trivas består. Kom ihåg att alltid låta din personliga stil få lysa igenom, du ska trivas i ditt hem.