Gänget på Klippans Lås & Säkerhet: Wictoria Svensson, Filip Jonasson, Nikolai Andersen, Per-Anders Svensson, Dicke Karlsson och Alexander Svensson.

Klippans Lås & Säkerhet – Ett tryggt val

Du kan inte missa Klippans Lås & Säkerhet när du kör på Vedbyvägen. Med stora skyltar som lyser upp glatt, liksom företagsbilarna som Adapt Media fixat, ger de liv åt fastigheten mellan Tvärby tobak och HardRock Eco. 

Per-Anders ”Snogge” Svensson berättar att andelen jobb inom lås och säkerhet har ökat rejält sedan de valt att marknadsföra och synas bättre.

– Namnbytet och att bilarna syns gör att folk förstår att vi finns. Vi tar emot alla kunder, från stora entreprenadjobb, fastighetsbolag, byggföretag och lägenheter till privatkunder som vill köpa lås till huset. Alla kunder är välkomna, säger Per-Anders.

Från att ha varit trångbodda i Coloramas lokaler till nya fräscha lokaler som syns bra från vägen, utökad personalstyrka gör att det mesta rullar på bra.

– Alla är välkomna hit för att få hjälp, vi tillverkar en ny nyckel till dig direkt medan du väntar. Bra service och att vara kundvänliga är viktigt för oss, förklarar Per-Anders.

Digital och analogt

Vikten av att känna sig trygg gör att vi alltid vill ha lås till vårt hem. De digitala låsen gör att i stället för att byta låskolvar handlar det mycket om att byta kod eller spärra en borttappad nyckelbricka. Trenden med att köpa och installera kodlås kommer hålla i sig men analoga lås kommer också att finnas kvar som backup. Lås innebär säkerhet och trygghet för alla.

– Vi följer med utvecklingen och erbjuder flera olika modeller av kodlås för våra kunder, avslutar Per-Anders.

Kärlekslås

Inför ”Alla hjärtans dag” har Klippans Lås & Säkerhet valt att erbjuda olika modeller av hänglås som kärlekspar kan köpa för att hänga upp och visa sin eviga kärlek. Det finns hänglås som passar alla, det är endast smaken som avgör vilket lås som passar just er.

Nya lokaler, nya tider men fortfarande samma service när du behöver hjälp med att installera nytt lås, ordna låskolven eller ny nyckel. Klippans Lås & Säkerhet är ett tryggt val.