Skrämmedi-festival i Klippan

Finns det något roligare än klumpiga monster? Att känna lite rysningar och skratta åt skräcken på samma gång?

Den 9 oktober hålls Klippan Skrämmedi-festival, en skräckkomedi-festival, på Sågen, Möjligheternas Hus i Klippan. Festivalen lockar film-entusiaster och de som vill lära sig mer om att göra film inom genren. Som en del av festivalen arrangeras workshops i smink och monsterbygge, video- och ljudinspelning.

Återvändande Klippanbon Tomas Sund håller i evenemanget tillsammans med Studiefrämjandet och med stor hjälp från Klippans kommun. Klippans Master Film och Åstorps Factory of Fear kommer hålla i workshops som varvas med kortfilmer och popcorn, och som avslutning visas två prisbelönta långfilmer inom skräck-komedi-genren. Mycket skratt, en del skrik, och festivalstämning hela dagen!

Biljetter släpps i slutet av september.

Följ @skraemmedi på instagram eller gå till www.facebook.com/Skraemmedi för att ta reda på mer.