Höstens modetrender hos Basthi och Lukas

På hösten kan det vara varmt och kallt om vartannat. Då är det helt rätt att kombinera flera olika klädesplagg med lager-på-lager-stil för rätt temperatur. Dessutom är det riktigt snyggt. 

Det blir elegant och stilfullt i höst när kavajer, klänningar och kostymer gör comeback – fast har det någonsin varit ute att klä sig elegant?

– Vi har kavaj med boyfriend fit, oversize kavaj, tillsammans med jeans, vida, raka och smala vidder på byxor. Färger vi ser mycket av i höst är grönt, lila och vinrött. Kom in i butiken så hjälper vi till att plocka fram det bästa till var och en, säger Carina på Basthi/Lukas.

Det finns något både för kvinnor och män hos Basthi och Lukas. Män ska i höst och vinter gärna klä sig i klassiska och tidlösa kläder. Flanellskjortor, manchesterbyxor, kavajer och kostym är något av det som varje man behöver. Ett annat nyckelplagg i höst är stickade tröjor.

– Hos Lukas har vi allt som en man kan behöva i höstens klädväg, av­slutar Carina.