Marta du Chateau – Höstnyhet hos Gunns Mode

Även om det är tråkigt att sommaren är över så finns det ändå något positivt: det är trots allt dags att klä oss i snygga höstkläder. 

Lätta klänningar byts mot långärmade tröjor och byxor. Man kommer att se mycket kostymer i olika färger och utföranden, udda kavajer som kombineras med skjorta och skinnleggings eller jeans. Stickade tröjor och västar som matchas med kostymbyxor eller kjolar. Helheten är viktig, så man får inte missa accessoarerna så som pumps, loafers, boots, stövlar samt smycken och handväska.

Stickade klänningar fortsätter att vara en favorit, det blir en färgstark höst där de största färgerna är kornblått, Guccigrön, cerise, rött, orange samt brunt i alla nyanser.

För både kvinnor och män är det stil och elegans som gäller i höst eftersom alla längtar efter att klä upp sig efter allt hemmasittande.

– Höstens nyhet i butiken är det populära klädmärket Marta du Chateau som är ett danskt märke med häftiga kläder i en bra prisklass. Kläderna är inspirerade av franska och italienska modedesigners, säger Helena på Gunns Mode.

– Hos Gunn’s Mode hittar ni underkläder, strumpor, kläder, väskor, smycken och skor vi klär er från topp till tå.