Sweet Harmony – samma härliga ställe fast större

Sweet Harmony har växt och tagit över Ove Fotos gamla lokaler. 

Större yta har gett fler sittplatser, 30 sittande gäster inomhus och lika många på uteserveringen får nu plats att äta eller ta en fika. Lanthandelsdelen av butiken har växt och sortimentet av miljövänliga och ekologiska kroppsvårdsprodukter har ökat. Produkter utan paraffiner, siliconer, sulfater och parabener. Nytt är också att försäljningen med leksaker i hållbara material har utökats.

– Vi fick ok att öppna upp den nya delen av butiken precis innan Åbymarknad och det var tur, vi hade fullsatt hela den dagen. En kundtoalett som är handikappanpassad och en barnhörna med leksaker och böcker är några av nyheterna i den nya delen av lokalen, berättar Annika.

Mysfaktorn är fortsatt hög och Sweet Harmony har blivit en plats både i hjärtat och rent fysiskt som gästerna besöker, både lokalt och från när och fjärran. Deras unika nisch att erbjuda mat, bröd och godsaker fritt från gluten & vetestärkelse lockar besökare. Oavsett matallergier eller ej så äter alla deras supergoda luncher och kakor. Det är många som vill ha mat runt lunchtid, att förbeställa via hemsidan så är maten klar när du kommer, smidigt och perfekt!

– Kunderna har haft ett enormt tålamod under utbyggnaden och fortsatt stötta oss och komma hit, det är vi oerhört tacksamma för, säger Annika.

Är det några som har positiva saker att säga om Sweet Harmony så är det deras kunder. Ett axplock av recensionerna som skrivits av besökare:

”Väldigt gott glutenfritt bröd, ett riktigt smultronställe!”

”Klippans trevligaste lunchställe? Jag tror så!”

”Mycket trevlig personal! Kan verkligen rekommenderas!”

”Så mysigt, så gott, så fantastiskt. 10/10 utan tvekan! Perfekt bakad potatis, bra övrigt lunchutbud”

”Överträffade alla förväntningar. Som glutenintolerant kan jag känna viss oro att det ska bli fel med min mat. På Sweet Harmony kunde jag släppa oron och bara njuta först av den goda maten och sedan kakan och kaffet. Svårigheten var att välja, jag skulle ju vilja prova allt. Så bra att jag kunde köpa med mig en del hem och nu har jag ett nytt utflyktsmål i Klippan, en avslappnad och ombonad miljö det kändes helt fantastiskt.”