Res med ResTeamet till Tyskland

Hösten och vintern ska upplevas i Tyskland. ResTeamet i Klippan är ditt lokala resebolag som tar med dig ut i Europa, bussresor med personlighet! 

Bekväma och moderna bussar, duktiga chaufförer, centrala hotell och bra matställen är det alltid när du reser med ResTeamet. Höstens restips är alla upplevelser som heter duga. Vilken resa passar dig bäst?

Rostock oktoberfest

Rostock är en Hansastad med gemyt och fantastisk arkitektur. Här finns trendiga butiker och varuhus samt trevliga serveringar och restauranger. Rostocker oktoberfest äger rum i Rostocks stadshamn, tältet rymmer plats för hela 2.500 personer. Det är en traditionell Oktoberfest som firas, med bayerska specialiteter, livemusik och DJ! Detta
är en helg man länge kommer att minnas! Du behöver inte älska öl för att det ska bli minnes­värt utan det är en upplevelse utan dess like.

Bremen ölfestival

Tysklands äldsta folkfest, Bremens Freimarkt, lockar människor sedan över 1000 år
tillbaka. De runt 300 utställare ihop med festligheter som musik, dans, mat och dryck skapar en härlig inramning. Höjdpunkten är karnevalståget när ett hundratal färg­glada vagnar och mångdubbelt promenerande grupper visar upp sig under festliga former i en parad genom staden. Nöjesfältet och alla hantverkare i all ära men det är de
stora serveringarna som lockar folk. För den shopping­sugne finns det två stora affärs­gator med butiker och varuhus. För den historiskt intresserade är det stora torget den gamla Hansastadens hjärta och här står den berömda Rolandsstatyn och det ståtliga handelshuset Schütting.

Julmarknadsresor

Tyskland är jullandet framför andra med alla sina stora julmarknader. En julmarknadsresa blir ett avbrott från vardagen, komma i väg och få en dos av julstämning. Oavsett resmål i Tyskland är det ett säkert kort för alla julälskare som vill uppleva julstämning med julpyntade gator och torg, marknadsstånd med hantverk, godis, mat och glühwein.