Firande för kommunens framgångsrika näringsliv

Näringslivskontoret i Klippans kommun bjöd in till en väl­besökt näringslivsdag den 25 maj.

Vädret var omväxlande när företagare och politiker samlades på Lucy´s in the Sky i Ljungbyhed. Tidigare under dagen startade festligheterna med ett besök hos MOM-Events på Ljungbyheds Motorbana, där det förutom rundvisning bland de spännande företagen i hangarerna blev halkkörning med Easydrift. 

Bertil Larsson stod för en historielektion och rundvisning på Ljungbyheds militär­historiska museum.

Under kvällen serverades en festlig grillbuffé och för musikunderhållningen stod The Playtones. Johan Wester var kvällens konferencier och det blev mycket skratt när han presenterade och frågade ut pristagarna. Kommunstyrelsens ordförande Hans Bertil Sinclair delade ut Köpmanspriset 2019 samt Näringslivspriset för 2019 och 2020, liksom Årets tillväxtföretag och Årets entreprenör 2021.

Det blev en lyckad festkväll med god mat och härlig stämning.

Pristagarna

  • Årets Tillväxtföretag 2021 – Gelita Sweden AB
  • Årets Entreprenör 2021 – Lars Andersson, Hemköp
  • Näringslivspriset 2020 – Ted Johansson och Mikael Bern, MOM-Events
  • Näringslivspriset 2019 – Fredrik Hjorth och Stefan Lindqvist, Er Byggare
  • Köpmanspriset 2019 – Helena Jakobsson, Gunns Mode