Ny tandklinik i Klippan

Tandense är en nyetablerad tandvårdskedja i Sverige som ligger i framkanten av tandvårdens digitalisering. Kliniken i Klippan är först ut att öppna innan ytterligare orter står på tur. 

Ett professionellt tandvårdsteam som har bemötandet av patienten i fokus och ska få personer med tandvårdsrädsla kunna få skräddarsydd behandling. Kliniken har 4 behandlingsrum och är utrustad med alla de modernaste verktygen – t ex OPG/CBCT, digital skanner, 3d-skrivare och fräsmaskin. En digital karies­detektor underlättar diagnos när röntgen inte är tillräcklig. Behandlingsstolarna är utrustade med bl a inbyggda endo- och implantat micromotorer.
– Tandense bedriver högkvalitativ tandvård, baserad på kunskap och de bästa verktygen. Vi visar omtanke, ger komfort och vill skapa samtycke kring den behandling som är bäst anpassad till patienten, hälsar tandläkare Pirooz, tandsköterskor och receptionisterna Setara, Mahbob, Naomi och Emelie.

Öppningserbjudande!

Basundersökning för 95kr, även 17% på alla övriga behandlingar.
Kliniken finns på Storgatan 26 i Klippan och med goda parkeringsmöjligheter.