Framgångar för Ljungbyheds Pistolklubb

Ljungbyheds Pistolklubb åkte upp med 8 skyttar till USM. 

I LP11 tävlade Saga Hesselgard som tog guld och Elias Möllerstedt tog sig in på en hedrande åttonde plats. I lag tog dessa 2 skyttar ett silver. I LP13 tävlade Nova Möllerstedt som sköt till sig ett brons och Jenny Reinholdz tog en femte plats. I lag sköt de till sig ett silver med 2 poäng upp till guldet. I LP15F tog Astrid Rosdahl en hedrande åttonde plats. I LP17F tog Amanda Persson och Zeenat Hashemi silver och brons. Astrid Rosdahl och Zeenat Hashemi avslutade med att skjuta hem ett lagguld. I LP20F sköt Saga Rosdahl till sig ett guld. I lagtävlingen tog Saga Rosdahl och Amanda Persson guld!

Framgångarna har gett Amanda Persson en plats till European Youth Leauge i Estland 21-24/4 dit även Martin Andersen från Klippan Pistolklubb är uttagen. När Amanda Persson tävlade i landslaget mot Norge i höstas satte damjuniorerna nytt svenskt juniorrekord.