Ett riktigt smultronställe! 

Det brukar vara intrycket efter första besöket hos Sweet Harmony i Klippan. 

Ett café och lanthandel där allt du äter är glutenfritt, mjölkfritt och bakat utan vetestärkelse. Här kan du köpa naturliga hudvårdsprodukter som både du och naturen älskar. Nu till ”Alla hjärtans dag” finns det fina chokladgåvor med extra mycket kärlek att köpa.
– Det händer mycket just nu. Vi kommer att ha öppet till klockan 18.00 från och med den 1 februari och vi har nyanställt Alexandra som vi hälsar välkommen, säger Annika Christensen.

De flesta av kunderna hos Sweet Harmony handlar för att allt som serveras och bakas är underbart gott. För gluten- eller mjölk­intoleranta erbjuder de ett café som inte finns någon annanstans. Det finns de som hittat hit och det finns de som kommer att hitta hit, till ett riktigt smultronställe.