Årets sommarbild

Det var många som kände sig manade att delta i Söderåsjournalens tävling Årets bild 2021. Efter långa överläggningar på redaktionen kunde en vinnare utses. 

Perstorpsfotografen Ingela Werner Aronsson blev den lyckliga vinnaren med sin bild på en fotbollsspelande pojke i sommargräset.
– YES ! Jag vann, så roligt och det blev ju ännu bättre att vinnande bild var av kunglig glans, nämligen Prins Oscar som spelar boll en solig dag. Jag är nämligen rojalist ut i fingerspetsarna, säger Ingela.

Ingela är en duktig fotograf som är engagerad i Perstorps foto­klubb och det är inte första gången hon står för vinnar­bilden i Söderåsjournalen.
– Söderåsjournalen är en bra och uppskattad tidning med roliga tävlingar. Jag tog vinnarbilden 2015 med när temat var ”Ögonblick”. Det var en bild på en hel konfirmationsgrupp med präst och ledare som gör ett hopp upp samtidigt, för mig blev texten: ETT HOPP UT I LIVET!, avslutar Ingela.

Årets bubblare och kanske roligaste bild stod Camilla Sivius för som hade fotograferat en av sonens Amadeus höns. Nu blev det istället en silverplats med bild på sonen Milo springande genom vattenspridaren. Den tredje bilden som belönades togs av Maria Kroon under Fastarpsrundan, mellan Norrekrok och Fastarp, som fångade sommarens förgänglighet i en blomma vid vägkanten.