Ljus i tillvaron, fest i köket

Foto: Raychan/unsplash

Hos Söndraby El kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. 

Allt som är elektriskt, när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem, finns här.

– Vi installerar, levererar och återvinner dina gamla vitvaror. Hos oss hittar du allt, har vi inte det i butiken kan vi beställa hem det via Elons hemsida. Genom att vara en del av Elon kan vi säkerställa att du kan fortsätta handla till konkurrens-kraftiga priser lokalt här i Klippan, berättar Magnus Wilhelmsson.

Personal med mångårig erfarenhet av vitvarubranschen är en trygghet för dig att få hjälp att hitta rätt produkter eller få svar på dina frågor.

– Vi säljer och installerar vitvaror som kylskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner men också dammsugare och luftvärmepumpar. När det gäller tvätt-maskiner frågar många om självdosering och torktumlare med luftvärmepumpteknik med lägre förbrukning. Ingen onödig förbrukning med andra ord, förklarar Magnus.

Söndraby El hjälper till med alla former av elektriska installationer, såväl till företag, privatpersoner, lantbruk m.m.

– Vi är specialister som verkligen kan vår sak, alla elinstallationer sköts av några av våra proffs, säger Magnus.

Proffsens köksredskap

En nyhet för alla matälskare, Professional Secrets som kommer att göra dina matlagningsdrömmarna sanna, finns nu till försäljning i butiken. Från grytan på spisen till de inbjudande accessoarerna på matbordet, alla produkter från Professional Secrets har tagits fram av kockar i nära samarbete med formgivare. Kolstålspannor med lång levnads­tid och med naturlig non-stickyta, ”seasoning” är ett exempel.

– Ett personligt möte betyder så mycket mer än pris och kampanj. Vi kan våra produkter och det personliga mötet tillsammans med vår kunskap är det som byggt en långvarig och förtroendefull relation med våra kunder och får dem att komma tillbaka. Även om det kan gå långt mellan besöken, avslutar Magnus med ett leende.