Gunns Mode fixar stilen i höst

Hösten är på ingång och det är dags för nya skor. Det är hög tid att ta av sig sommarskorna och glida in i ett par nya och sköna höstskor. Det finns inga andra ”plagg” som kvinnor har så starka känslomässiga band till som sina skor.

Gunns Mode är kända för sin kunskap, professionalitet och höga kvalitet kombinerat med personlig service när det gäller mode. Förutom det senaste modet i kläder, smycken och väskor är sortimentet utökat med skor. Genom att ändra om i butiken och bygga om på lagret lyckas de hålla klädsortimentet lika stort samt att exponeringen har förbättrats.

– Vi gör en storsatsning på skor, många vill prova skorna innan de köper dem. En fysisk butik med allt från topp till tå. Vi har kläder, underkläder, strumpor, smycken, väskor, hattar och nu även säsongens snyggaste skor. Vilket är perfekt för då behöver du endast besöka en butik för att hitta allt och dessutom hjälper vi dig att kombinera med personlig touch, berättar Helena.

– Vår butik är fylld med spännande nyheter. Kom in och prata med oss så hjälper vi dig att hitta rätt skor, fortsätter Helena.

Satsningen på skor som är närproducerade, skor från Europa får kallas närproducerat i jämförelse till den stora mängden skor som tas in i Sverige från Asien. Bland märkena finns Rosa Negra och  Charlotte of Sweden som är svenskdesignade, bekväma skor av högsta kvalitet och tillverkas i Portugal och Turkiet samt Tamaris som också erbjuder skor för alla tillfällen.

– Skoinköp görs direkt från leverantören TD Brands i Broby och det har redan blivit flera turer dit för inköp och komplettera med storlekar av skor som sålt slut. Det är suveränt att kunna ringa dem och beställa, finns skorna på lager har vi de inom två dagar, avslutar Helena.