Nya lokaler för Adapt Media

Adapt Media som är reklambyrån med eget tryckeri har växt ur sina lokaler och flyttat in i f.d. Skånebils lokaler på Storgatan mitt emot Konsthallen. Nu finns man i stora fina lokaler med mycket ljusinsläpp.

– Vi växte ur våra tidigare lokaler och behövde komma ner på markplan på grund av alla in- och utleveranser. Nu har vi bättre plats att ta hand om dina trycksaker och sätta bildekor, förklarar
Daniel Kristensson, ägare till Adapt Media.

Nyrenoverade, ändamålsenliga och moderna lokaler ger ett lyft för hela verksamheten. Både kontorssidan och produktionssidan är nu samlad. Ett stort och fräscht konferensrum med stort fönster ut mot gatan ger ett extra lyft.

– Många positiva faktorer som samspelar med flytten till nya fräscha lokaler. Arbetsmiljön förbättras, produktionskapaciteten ökar och nyinvestering i digital-tryck förkortar leveranstiderna, avslutar Daniel.