Espresso House flyttar in hos Preem

Hos Preem i Klippan möts du av trevlig personal och är en plats där du kan handla allt från mat och dryck till biltvätt, uthyrning, tillbehör och drivmedel. 

Här finns alltid nybakade frallor, croissanter, kanelbullar och wienerbröd. Nytt är att kaffe och te som serveras kommer numera från Espresso House med hög premiumkvalitet. Klassiskt kaffe, espresso och cappuccino från Espresso House ger dig ytterligare en anledning att stanna till för en fika på Preem.

– För många av våra kunder är kaffet viktigt och vi vill alltid erbjuda det bästa och godaste av allting. Stanna till hos Preem, bli vänligt välkomnad in i en unik och mysig atmosfär som serverar premiumkaffe från Espresso House, säger Frida Persson.

Preem i Klippan ligger alltid i framkant och erbjuder det kunderna efterfrågar.
– Vi har mjukglass under sommaren och butikslagade semlor under våren. Vi strävar efter ännu mer närproducerad mat att servera året om. Genom att samarbeta lokalt stärker vi varandra, menar Fredrik Sjöholm som driver Preem i Klippan.

Instabox

En annan nyhet är Instabox, en frakttjänst som levererar paket till ett smart skåp, som du nu hittar hos Preem. Alla paket som levereras kommer med bilar som drivs av fossilfria bränslen. Preem har höga krav på kvalitet och hållbarhet samt arbetar för att stötta det lokala föreningslivet. Genom att aktivt samarbeta och sälja närproducerat bidrar Preem både till lokal handel och främjar miljön.