Hjälp till att rädda Gråmanstorps bygdegård

Gråmanstorps Bygdegård
Gråmanstorps Bygdegård

Gråmanstorps bygdegård ligger strax utan­för Klippan och festlokalen var tidigare alltid uthyrd till både privatpersoner och företag. Idag står den mestadels tom på grund av pandemin. 

Gråmanstorps bygdegårdsförening sköter uthyrningen och skötseln av huset ideellt. Ordförande Bengt Johansson och Bengt Persson är angelägna om att fylla Gråmanstorps bygdegård med aktiviteter som musikunderhållning, loppis, motionsdans och danskurser.
– Vi behöver hjälp, både i form av engagemang kring bygdegården och med uthyrningen. Vi söker med ljus och lykta efter yngre krafter som vill bidra med nya idéer och engagemang. Bygdegården ska vara fylld med liv och rörelse. Det finns två lokaler att hyra, den stora tar 80 sittande gäster och den lilla tar 20 gäster, berättar Bengt.

Gråmanstorps bygdegårdsförening flyttade 1967 in i den gamla skolan i Gråmanstorp, om inte fler väljer att engagera sig står bygde­gården snart tom. Har du eller din förening behov av att hyra en lokal, kontakta Gråmanstorps Bygdegård, på 0435-130 70.