Allt för midsommar och sommarens alla härliga tillfällen!

Med midsommaren börjar sommaren på riktigt. Bland jordgubbar, nypotatis och sill hittar du allt som hör midsommarmaten till. 

Låt oss på ICA Kvantum få inspirera och underlätta ditt sommarfirande, med god mat för alla tillfällen! I vår härliga butik står maten och måltiden i centrum, oavsett om du vill laga själv eller om vi gör det åt dig. Välkommen in och låt sommaren stora fest börja hos oss! 
– Vi erbjuder våra kunder allt det klassiska till midsommar men inspirerar även till nya favoriter för sommarens alla tillfällen. I butiken finns alternativen för alla och genom vår Kök & deli kan vi hjälpa den som önskar till en god och enklare sommar, säger Filip Cronberg.

Din egen blomsteraffär

Från parkeringen, via entrén och till vänster når du ett färgsprakande hav av blommor och växter. Välkommen in i vårt växthus, en oas på ICA Kvantum som sprider färg och grönska såväl inne som ute och inte minst till måltiden!
– Vi har blommor för både vardag och fest, trädgård och inne. Säsongsmarknaden med svenskodlade sommarblommor har ökat och vi har ett stort sortiment av uteväxter att erbjuda nu i sommar, berättar Ann-Margret Nilsson.

Blomavdelningen är ett växthus med en luftig avkopplande atmosfär med ett brett sortiment av blommor, bra blomjord, fröer och andra tillbehör du behöver för ett blomstrande hem och trädgård.

Friskvårdsavdelningen 

Frukt och grönt gör gott för hälsan och genom vårt initiativ ”Friskvårdsavdelningen” vill vi inspirera dig och dina smaklökar till att äta mer frukt och grönt. En nyhet i Frukt och Gröntavdelningen är att vi fyllt upp en ny kyldisk med delade meloner, fantastiska bär och andra goda frukter. Närodlat har alltid varit viktigt för oss på ICA Kvantum. På så sätt gynnar vi den lokala odlaren, och det smakar mer och bättre också! Du hittar bland annat jordgubbar, hallon, gurka och tomater direkt från Sånnagården samt nypotatis från Anders Jönsson i Kvidinge. I Friskvårdsavdelningen hittar du allt för sommarens härliga stunder, njut av säsongens bästa frukt och grönt!

Sommar i delikatessdisken

I vår långa mat- och delikatessdisk hittar du allt från chark, ost, kött, fisk till egen grillavdelning och måltidslösningar. För sommarens grillkvällar erbjuder vi nu bland annat lokalt ekologiskt griskött från Rosersbergs Gård utanför Ekeby. Fantastiskt gott kött från djur som har det lite bättre när de växer upp med bland annat större ytor att röra sig på.

Ta del av våra måltidslösningar och vårt fantastiska cateringutbud och låt oss hjälpa dig med sommarfesten. Vårt breda sortiment erbjuder oändliga möjligheter – du sätter själv gränserna! Förgyll sommaren med välsmakande mat som passar bra till uteaktiviter, vardag eller fest.