Njut av din uteplats

Ta tillvara sommarens finaste dagar. Möblera med nya, fina och sköna utemöbler. 

Det finns en stor frihetskänsla under sommaren när vi har en plats vi kan sitta utomhus och njuta av sommaren. När vi väljer bostad anser nio av tio svenskar att balkongen eller uteplatsen är viktigast.
– Uteplatsen är en självklar plats för umgänge under sommaren. Fundera på vilket slags umgänge och vilka aktiviteter du värdesätter. Är det att kunna sitta ned och njuta av trevliga måltider med vänner och familj? Eller är visionen att skapa en härlig oas för lata dagar i solen? Det är behovet som ska styra vilka utemöbler du ska köpa, säger Niklas på Ahlins möbler.

Trädgårdsmöblerna på uteplatsen ska föra tankarna till sol och semester för de flesta. En loungesoffa är alltid en passande loungemöbel för uteplatsen. För visst vill vi kunna koppla av i en skön soffa i sommar?