Ät gott hos Dagnys

Tina och Peter Wilhelmsson har tagit över Dagnys i Ljungbyhed

Ljungbyhedsparet Tina och Peter Wilhelmsson har tagit över Dagnys lokaler i Ljungbyhed och öppnat café, lunchservering och kvällspub om helgen. 

Tina är utbildad bagare och konditor och Peter utbildad kock så de kompletterar varandra i köket.
– Vi vill att Dagnys ska vara ett ställe du ska komma in och ha trevligt hos. God mat, smarriga kakor och hand-gjorda praliner är vårt signum. Vi har bara svenskt kött, grädde och smör i allt vi
bakar och tillagar,
säger Tina.

Alla praliner är handgjorda och chokladen är tempererad för hand – ett hantverk som kräver både kunskap, tid och stor noggrannhet. När du avnjuter någon av Dagnys praliner är det en smakupplevelse.

En plats att längta till

Ett besök hos Dagnys ska vara hemtrevligt och välkomnande. Du ska känna dig välkommen in, bli sedd och ett ställe du längtar till. Med mycket kärlek och glädje tillverkas chokladpralinerna som är smakrika och nästan beroendeframkallande.
– Vi satsar på att göra trädgården till en plats att kunna sitta i, speciellt i dessa tider. Riktig husmanskost till lunch eller veckans special som gör att du känner smaken av de naturliga ingredienserna, doften av kryddorna och det där perfekt stekta köttet, det är matglädje, säger Peter.

Är du sugen på en burgare eller ribs med tillbehör finns det också på menyn. Det riktigt vattnas i munnen när du kliver in genom dörren med allt gott som serveras hos Dagnys.