REKO Klippan

REKO är en folkrörelse som går ut på att handla lokalproducerad mat, helt utan mellanhänder. 

Konsumenter och producenter i Klippans kommun med omnejd, har startat en REKO-ring där råvaror och produkter säljs direkt från producent till konsument. Miljö- och klimatsmart, priserna ligger på ungefär samma nivå som i affären, men kvalitén är högre, maten färskare och du bidrar till en levande landsbygd.

Producenter lägger upp annonser på Facebook­sidan ”REKO Klippan” inför varje utlämningstillfälle. Du som vill göra en beställning kommenterar direkt i kommentarsfältet tillhörande producentens annons/inlägg. Du hämtar dina varor på anvisad plats och tid enligt information och omslagsbilden. Det är ditt ansvar som konsument att komma och hämta din beställning i tid. Ingen försäljning får ske på plats på utlämningen!