Allt för en godare påsk!

Påsken är vårens härligaste högtid. För oss på ICA Kvantum är det inget undantag och vi har som alltid laddat upp med utsökta varor och godsaker. 

Trots att påsken även i år kommer se annorlunda ut erbjuder vi alternativen för en gladare påsk, oavsett hur du väljer att fira. Ta del av vårt fantastiska erbjudande och låt dig inspireras när vi nu går mot ljusare tider! 

På ICA Kvantum hittar du ett brett sortiment av allt som hör påsken till och en delikatessdisk utöver det vanliga. Vår personal hjälper mer än gärna dig att välja bland alla godsaker och i köket arbetas det för fullt i att laga mat och skapa upplevelser efter behov och smak. Till påsk kan du som alltid välja mellan klassiker och nya favoriter, smaker och upplevelser.  

Delikatessen frestar i påsk

Vad vore påskfirandet utan både klassiska rätter som välsmakande nyheter? I delikatessdisken presenteras i år bland annat en variant på påsktallrik som innehåller sill, ägg, rökt lax, matjessillbakelse och marinerad lågtempererad helstekt fläskfilé med fransk potatissallad samt kycklingspett. Till dessert, en vaniljpannacotta draperad med färsk passionsfrukt. Gott, smidigt och bekvämt – helt enkelt! 
– En frestande delikatess är vår egen helt unika lättrimmade och lättrökta Klippanskinka av genuint mathantverk. Klippanskinkan är lågtempererad, mild i sältan och lättrökt vilket gör den oemotståndlig. Skinkan är helt unik och finns bara på ICA Kvantum i Klippan, berättar Peter. 

I delikatessen hittar du ett stort utbud av mat, färskvaror och kött från lokala gårdar vilket gör maten extra prisvärd. På tal om lokalt, visste du att är att merparten av det färska fläskköttet i vår manuella köttdisk levereras från Rosersbergs Gård strax utanför Helsingborg?!

Ett blomstrande växthus

Nu laddar vi inför våren i vårt växthus. Inget hälsar våren välkommen lika mycket som blommor och härliga växter.
– Till påsk ska det både vara påskliljor och penséer men vi hade såklart inte kunnat kalla oss en riktig butik utan att ha bra blomjord, fröer och andra tillbehör du behöver för ett blomstrande hem och trädgård. Det finns få blommor som är så lättskötta och prisvärda att starta trädgårdssäsongen med som penséer, bland annat eftersom de är frosttåliga, säger Filippa.