Derbybiljetten

Rögle BK spelar sin bästa hockey någonsin – men tyvärr så får inte supportrarna möjlighet att se dem live. Supportrarna saknas på läktarna. 

Men trots corona­virus vill Rögle ha en fullsatt Catena Arena den här säsongen. Därför lanserar de nu Derbybiljetten – när RBK möter Malmö hemma den 2 februari siktar de på en utsåld hemma­borg – virtuellt. Derbybiljetten kostar 50 kronor styck. Förutom att stötta klubben i ditt hjärta, är du med i olika utlottningar samt får tillgång till unikt digitalt material derbydagen – före och efter matchen.
– Coronapandemin har drabbat oss alla och vi har full förståelse och respekt för de restriktioner som gjorts och görs. Idrotten är bara en av flera branscher som drabbats hårt av publikrestriktionerna. Det smärtar att se vårt A-lag dominera i SHL, men inför tomma läktare. Vi har landets bästa fans och det är ingen överdrift att säga att Catena Arena hade gungat den här vintern vid varje hemmamatch, säger Robin Westerling-Svensson, biljett- och eventkoordinator i Rögle BK.

En Derbybiljett köper du genom att swisha 50 kronor/biljett till nummer 123 61 72 258. Meddelande: Derbybiljetten. Du erhåller ingen e-biljett, men får en bekräftelse per sms under veckan du betalt. 

Alla som köper en Derbybiljett är med i olika utlottningar av priser som sker varje vecka fram till derbykvällen. Dessutom får ni vara med digitalt under derbydagen och följa uppladdningen i laget, intervjuer och exklusivt snack med profiler innan nedsläpp samt intervjuer efteråt.

OBS: Derbybiljetten ersätter inte Röglesoffan som är AIA:s och Högra-sitts stödbiljettkampanj. Den fortsätter som vanligt med utlottning av två platser i Röglesoffan till varje hemmamatch. Vill du ha chansen att sitta i Rögle-soffan? Swisha in minst 50 kronor till 123 66 41 732 (skriv RBK som meddelande) så har du chansen.

Kom igen – nu fyller vi hemmaborgen för första gången i vinter!