Pensionärer på gång

Pensionärsföreningen SPF:s stavgångsgrupp är ute och rör på sig. 

Initiativtagare är Erik Isacsson och Gunnel Pålsson, som också leder gruppen, en i täten och en på slutet. Stavgång är en lätt motionsform i en takt som passar alla. Utöver att du får röra på dig blir det en massa socialt prat, trevlig samvaro och glada skratt under promenaden. Det görs även två olika stopp för lättgympa. Först tränas benen och vid andra stoppet vid Aktivitetsparken tränas armarna och den för pensionärer så viktiga balans­träningen. 

Stavgången är öppen för alla medlemmar. Ingen försanmälan behövs, det är bara att komma med eller utan stavar och i alla väder helgfria måndagar klockan 11. Föreningen lånar ut de snygga reflexvästarna, som tjänar många syften. 
– Varmt välkomna. hälsar Erik och Gunnel.