Dobrica Vukovic, KBT4U

KBT4U firar 5 år

Dobrica Vukovic, KBT4U
Dobrica Vukovic, firar 5års-jubileum med KBT4U

KBT4U är en  psykoterapimottagning i Klippan som under de senaste 5 åren tagit emot hundratals patienter i Söderås­området. 

Som socionom och legitimerad psykoterapeut med inriktning på KBT med mer än 20 års yrkeserfarenhet är Dobrica Vukovic ett känt ansikte i Klippan. Innan Dobrica startade KBT4U jobbade hon 10 år som kurator på Vårdcentralen i Klippan. KBT4U har ett gott samarbete med vårdcentralerna och Dobrica vill särskilt lyfta fram samarbetet med Capio City­kliniken, som ligger i samma byggnad.
– Syftet med KBT och ACT är att du ska må bra psykiskt. Psykologisk behandling går ut på att aktivt arbeta med att utforska och förändra tankar, känslor och beteenden som hindrar dig i ditt liv. När du kommer till oss får du hjälp till nya insikter om dig själv, att förstå dina känslor och att se dina handlingar i ett nytt ljus samt ges verktyg att hantera svårigheter på ett nytt sätt, förklarar Dobrica.

KBT4U är ackrediterade av Region Skåne inom Vårdval Psykoterapi vilket innebär att du som patient kan få behandling inom ramen för högkostnadsskydd. Som patient måste du ha en remiss från läkare från din vårdcentral sedan har du rätt att välja vilken behandlingsform eller terapeut du vill gå till. Utöver psyko­terapi för enskilda KBT4U erbjuder KBT4U även hand­ledning, konsulta­tion för företagare och parterapi.
– På grund av Covid-19 kan jag inte bjuda hit för att fira vårt jubileum. Därför tackar vi istället alla genom en artikel och annons i Söderås-journalen, en tidning som vi vet att många läser. Ett stort tack till alla patienter som kommit hit genom åren, kollegor som har remitterat och varmt välkomna alla kommande patienter och samarbetspartners. KBT4U strävar att erbjuda god vård med patienten i centrum och att alltid hålla oss uppdaterade om senaste forskningsrönen. Det finns möjlighet att erbjuda terapi digitalt via skype, facetime, eller telefonsamtal, för den som är orolig för att bli smittad av Covid-19, hälsar Dobrica.

KBT4U vill passa på att önska alla läsare God Jul och ett Gott Nytt Covidfritt 2021!