Årets apotek – igen!

LloydsApotek i Klippan har utsetts till Året apotek 2020. 

Det är andra gången apoteket i Klippan vinner utmärkelsen tack vare den högsta kundnöjdheten av Lloyds samtliga apotek i Sverige.

– Fantastiskt inspirerande och kul att få priset för andra gången, vilket är unikt. Jag är stolt över personalen och vårt arbete. Det är kundernas förtjänst att vi får priset. Nöjda kunder är A och O. Vi firar med tårta och sen får vi se när och vart vi kan åka iväg sen. När vi vann 2016 reste vi till Ven, säger Apotekschef Petra Brandt.

Det är lätt att parkera, korta väntetider, ljusa, rymliga och handikapp­anpassade lokaler, dessutom familjär och personlig personal. Det är några av anledningarna till att Klippan får utmärkelsen igen. Med utmärkelsen kom inte bara med ett diplom och en liten statyett utan personalen får också två dagars ledigt att åka på en gemensam aktivitet medan personal från servicekontoret i Stockholm får bemanna apoteket i Klippan. LloydsApotek i Klippan fick priset Årets Apotek med följande motivering:

”Årets apotek är ett tydligt bevis på att det lokala ägandeskapet är mycket avgörande. Apoteket fortsätter att växa år efter år! Med en fantastisk omsättning, fantastskt resultat, bland de högsta p/k och kundnöjdhet på LloydsApotek känns det extra varmt att få lyfta detta Apotek. Ni är ett fantastiskt team som arbetar åt samma håll med kunden i fokus alltid. Detta lilla extra är er vardag och er kundservice och ert lokala engagemang missar ingen på orten.”