Henrik tvättar hos Preem

På Preem i Klippan kan du köpa exklusiv biltvätt där du lägger skumschampo över bilen som du sedan spolar av.

Med skumtvätt och skumlackskydd, som är en nyhet, blir din bil skinande ren. Du lägger på skummet och väntar några minuter tills skummet runnit av. Sedan spolar du av skummet med högtryckstvätt och bilen är ren!

Genom att lägga på skumlackskydd så håller lackskyddet keramiskt i 3 månader. Inne i butiken kan du köpa allt som behövs. Fälgtvätt, schampoo, skumlackskydd, avfettning, vax och allt som behövs till bilens insida.

Henrik Elg tvättar med Sonaxprodukter hos Preem i Klippan

På Preem i Klippan kan du köpa exklusiv biltvätt där du lägger skumschampo över bilen som du sedan spolar av. Bilen blir skinande ren. Med skumtvätt och skumlackskydd, som är en nyhet, blir din bil skinande ren. Du lägger på skummet, väntar några minuter tills skummet runnit av. Sedan spolar du av skummet med högtryckstvätt och bilen är ren!Genom att lägga på skumlackskydd så håller lackskyddet keramiskt i 3 månader. Inne i butiken kan du köpa allt som behövs. Fälgtvätt, schampoo, skumlackskydd, avfettning, vax och allt som behövs till bilens insida.

Publicerat av Klippanshopping.se Fredag 31 juli 2020