Lanthandeln i Kvidinge

Från att ha varit ett sorgebarn till hus håller gamla lanthandeln i Kvidinge att förvandlas till ett trivsamt och renoverat hus med en trädgård som andas Visby.

Det är entreprenören, hemmafixaren och inredaren Simon Olsson från Klippan som håller på att renovera huset och trädgården. Med färger och tapeter från Colorama, inredning från bland annat Flygrakans diversehandel och andra platser som Simon hittar sina fynd. Från att ha tagit över ett hus där varje centimeter var i behov av renovering, allting var slitet och förfallet och där trädgården såg ut som ett krigsfält möts du idag av inredningsglädje, färger och med kärlek och hårt arbete har Simon räddat en bit kulturhistoria. Varje rum i huset berättar sin egen historia och med en kirurgs precision för detaljer och inredning har Simon skapat ett hem som andas värme, glädje, kärlek och välkomnande. Inredningen och färgerna speglar Simons personlighet helt enkelt.

Trädgården
Drömmer du om Gotland och att sätta dig i en lummig trädgård i Visby? Samma känsla infinner sig i trädgården som håller på att växa fram på baksidan. Simon berättar om sina planer om att bygga ett orangeri, hänga upp konst på väggen, anlägga en vinterträdgård och skapa en oas i tillvaron. Vi kan konstatera att han är på god väg.

Colorama är nummer 1
Med rötterna i Klippan faller det sig naturligt för Simon att ta hjälp av Colorama när det gäller val av färg och tapeter. Med ett stort och bra urval, kvalitetsprodukter och god service är Colorama ett självklart val för dig som undvika drama.