Sommartider på ICA Kvantum

Med midsommar börjar sommaren på riktigt.

På ICA Kvantum hittar du alltid mat för alla tillfällen och från butikens eget kök lagas det god och närproducerad mat utifrån vad säsongen har att erbjuda. Från delikatessen erbjuds ett brett sortiment att förgylla varje sommarkväll med. Bland annat erbjuds färskt svenskt kött, lagad mat som smakrik pulled pork eller butikens picklade rödlök, smoothies med säsongens bär och självklart delikatesser från när och fjärran.

Peter och Liv som jobbar i Kvantumköket tipsar om sina favoriter till grillen i sommar:
• Karréskiva med skånsk senap och riven färsk pepparrot
• Färska högrevsburgare på ca 200g med egen ham­burger­dressing som smaksats med chipotle, toppad med picklad rödlök

Personalen på ICA Kvantum har goda kunskaper om mat och delar gärna med sig tips om mat. Peter och Liv i Kvantumköket har tillsammans en lång erfarenhet av matlagning och lagar dagligen mat för att underlätta i kundernas vardag. Ytterligare ett hett tips för dig som vill ha fisk istället för kött till midsommar är att grilla fisk, exempelvis en hel laxsida, ellertesta den varmrökta laxen ihop med ICA Kvantums egna franska potatissallad. Fransk potatissallad är för övrigt en nyhet i delikatessen. En annan favorit är grillpotatissalladen med små bitar av bacon och äpple i, som både ger sälta och lite syra.
– Den varmrökta laxen går att äta som den är på tallriken, eller att låta den bli lite ljummen på grillen innan servering. Fisken kommer från Fiskgrossisten i Helsingborg som röker laxen själva,
berättar Peter.