Anrik och prisad modebutik

Gunns Mode i Klippan är butiken som erbjuder snygga och moderiktiga kläder men även skor från Tamaris och Steve Madden.

Gunns Mode är faktiskt Klippans äldsta butik. Butiken fyller 62 år i år och genom åren har Gunns Mode tilldelats kommunens företagarpris och Köpmanspriset. De är även nominerade till Köpmanspriset i år igen – tack vare att de är och har varit en omtyckt modeaffär genom åren.

Personligt utvalt
Gunns Mode vänder sig till tjejer i alla åldrar som är modeintresserade och vill ha bra passform, kvalitet och komfort. Här finns ett personligt utvalt sortiment från topp till tå.
– Vi i butiken hjälper gärna dig som kund att hitta rätt kläder med rätt färg och passform som passar din personlighet. Vi har stora provrum och en ramp till ingången så även de med rullstol ska känna sig välkomna in, berättar Helena Jakobsson som äger Gunns Mode.

Tillmötesgående
Gunns Mode är en återkommande annons­kund i Söderåsjournalen men de syns även ofta på sociala medier som Facebook och Instagram. Sen har de modevisningar ett antal gånger om året med.
– Hittar du något du gillar som du ser på sociala medier eller i Söderåsjournalen kan du kontakta oss så skickar vi hem det till dig, avslutar Helena.