Det är lönsamt att handla lokalt

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor in­riktad både mot yrkes- och privatpersoner som finns lokalt.

Att handla lokalt sparar både tid och pengar åt dig. Hos Optimera i Klippan hittar  du alla byggvaror som behövs till ditt byggprojekt och du får dessutom tillgång till kompetens, engagemang och ett brett sortiment.

Allt är inte billigast på Optimera. Enstaka produkter kan man hitta billigare på andra bygghandelskedjor men fördelen med att handla lokalt gör det mer prisvärt i slut­ändan räknat i tid och bensinkostnader vilket gör att det inte värt att leta efter de lägsta priserna.
– Idag jobbar vi mer mot konsument även om vi nischat oss mot proffsen, vilket man bland annat kan se på öppettiderna, även om vem som helst naturligtvis fortfarande kan handla här, förklarar Magnus Holmberg som är enhetschef på Optimera i Klippan.

Hög kompetens
Optimera är den bygghandel som vänder sig till professionella hantverkare och privat­personer som uppskattar hög och lösningsinriktad kompetens med lokal förankring.
– Det är den lokala efterfrågan som styr även om vi drar nytta av att tillhöra en stor kedja, säger Magnus.

Ambitionen är förstås att hela tiden utvecklas och uppmärksamma alla kunder, stora som små. Förtroende byggs varje dag och ska behållas på lång sikt.

Våren är hemmafixarnas tid
Nu när våren är här innebär det att lusten för hemmafixarna att plocka fram verktygslådorna ökar. Det brukar också betyda startskottet för en stigande aktivitet bland villa­ägare och sommarstugefolket som skissat på nya altaner och andra ”gör-det-själv-projekt”. Det självklara valet för såväl hemmafixare som byggproffs som vill ha rätt material och verktyg till rätt pris är Optimera i Klippan.

 

Klubb Optimisten
En kundklubb för dig som är praktiskt lagd och gör det mesta själv. Som medlem får du bonus på varje inhandlad krona och exklusiva klubberbjudanden.

  • Kostnadsfritt medlemskap
  • 2% bonus från första kronan på lagervaror
  • Din bonus omvandlas till bonus­checkar
  • Medlemsrabatt på utvalda produkter
  • Information om kampanjer och erbjudanden