Butiken Söndraby El firar 45 år

Verksamheten Söndraby El startades av Karl-Axel och Ingrid Wilhelmsson 1972 hemma i villan i Söndraby, därav namnet.

Butiken på Järnvägsgatan i Klippan öppnade 4 april 1975 och är än idag ett genuint familjeföretag där Magnus Wilhelmsson ansvarar för butiken och Stefan Wilhelmsson ansvarar för elinstallationerna. Då butik och installation går i varandra så hjälps bröderna åt.

När butiken startade var det en ren Huskvarnabutik de första 20 åren, sedan har sortimentet och varumärkena växt genom åren. Idag är det ett brett utbud av alla varumärken.
– Det som alltid varit känne-tecknande för Söndraby el är den höga service-graden där vi hjälper till från stort till smått. Vitvaror och småel är en bransch under ständig förändring. Butiken byggdes ut 1986 och blev större samt fick en ny ingång. Det senaste som hänt i butiken är att det blivit en ny logga och nya skyltar vid entrén, säger Magnus som jobbat i butiken sedan 1993.

Återkommande kunder
Tack vare bra service, kunnig och hjälpsam personal väljer kunderna att handla lokalt istället för att åka iväg till större varuhus. Som Elonbutik tillhandahåller Söndraby el ett stort utbud som gör att du kan handla på Internet och hämta ut i butiken. Det breda utbudet i butiken tillsammans med personlig service från personalen är fortfarande framgångsreceptet för Söndraby el.