Din lokala expert på solskydd

MP Solskydd i Klippan har i snart 20 år monterat solskydd i form av persienner, rullgardiner och markiser för fönster, uteplatser och trädgårdar, de är helt enkelt experter på solskydd!

– Alla produkter måttillverkas och anpassas till varje kund. Vi har ett stort urval och det finns det något för alla stilar och smaker. Våra solskydd blir en del av din inredning och utemiljö, säger Mats Persson som startade MP Solskydd 2002.

Från att ha varit ett enmans­företag är de idag tre anställda. Utställningshallen i Klippan har öppet varje onsdag mellan klockan 13-18 och lördagar mellan kl. 10-13, så att kunder kan komma in och se på produkter eller boka in ett kostnadsfritt hembesök.

Markiser till uteplatsen
Stora markiser har på senaste år blivit allt populärare i takt med att trädäcken, terrasserna och uteplatserna blivit större  och mer inredda. Uteplatsen har blivit en viktig del av hemmet och för att unna nyttja den till fullo, är stora markiser således ett perfekt val. En stor markis ger både skydd mot solen och en trevlig yta att umgås och vara på. Tack vare vävens vattenavstötande egenskaper går det dessutom att vistas utomhus även om det duggregnar.
– Det är viktigt att en markis sitter väl förankrad till väggen och att eventuell motor är monterad fackmässigt. Genom att anlita MP Solskydd får du markisen monterad korrekt, avslutar Mats.