Digitaltryck till Din tjänst

Utbildningsmaterial

Adapt Media i Klippan levererar dagligen trycksaker till både företag och föreningar. Med vettiga priser och hög kvalitet är Adapt Media en självklar partner för många i när­området.

Digitaltryck är perfekt för mindre och medel­stora upplagor. Föreningar som trycker tidningar eller medlemsblad tjänar snabbt in tid och pengar genom att använda sig av digitaltryck hos Adapt Media.

– Vi trycker olika föreningars medlemstidning, tävlingsprogram, foldrar, flygblad och protokoll med mera. Dessutom kan du få dina trycksaker sorterade, vikta och häftade efter dina önskemål. Vi kan även adressera, kuvertera och lämna in tidningarna till posten. Att hjälpa föreningar snabbt och enkelt är en självklarhet för oss, förklarar Daniel Kristensson på Adapt Media.

Självkopierande kvittoblock

Adapt Media trycker digitalt fyrfärgstryck på alla marknadens material såsom papper, syntet och självhäftande material.

– Vi erbjuder även profilprodukter för att du ska nå ut med ditt varumärke. Vi fixar allt. Hos oss på AdaptMedia är alla välkomna, här är inget företag eller förening för stort eller för litet, förklarar Daniel Kristensson.

Du vet väl att om du trycker ditt föreningsblad minst 4 gånger per år så debiteras ingen moms! Kontakta Adapt Media för mer information.