Caroline förespråkar hälsa

Caroline Magnusson är delägare i Hard Rock ECO och har breddat salongens utbud med både skönhetsbehandlingar och medicinsk massage.

Med ett stort intresse för psykisk och fysisk hälsa utför Caroline djupgående massagebehandlingar. Salongen har nu fyra frisörer och tre kroppsterapeuter. Det senaste tillskottet i hälsoteamet är Patrik Mårtensson som är utbildad i bland annat kinesiologi och traditionell kinesisk medicin.
– Jag vill motivera och inspirera min omvärld till ett liv med mer energi och välmående både psykiskt och fysiskt, säger Caroline.

Grön salong
För frisörerna på Hard Rock ECO är det en självklarhet att arbeta i en giftfrimiljö utan hälsorisker. Inte heller ska kunderna ut­sättas allergiframkallande ämnen eller ämnen som kan ha hormon­störande effekter.

När man väljer ekologiskt och giftfritt är det många som tror att man blir begränsad, men Caroline förklarar att så är inte fallet.
– Det finns många giftfria, säkra skönhetsprodukter och behandlingar. För oss som jobbar på Hard Rock ECO är det viktigt att vår verksamhet lämnar minsta möjliga avtryck på miljön, avslutar Caroline.