Villa Villerkulla 30 år

Förskolan Villa Villerkulla, som drivs som ett föräldra- och personal­kooperativ firade 30-årsjubileum.

Sedan starten 1989 har verksamheten utökats med fritidshem, och har idag dubblat barnantalet. Verksamheten har präglats av stor kontinuitet. Under åren har det endast funnits sju olika ordförande, personalom­sättningen har varit låg, det finns fortfarande tre personal som varit med under alla år. Skapande verksamhet i alla former och värdegrundsarbete har tagit stor plats i verksamheten, och maten har lagats på plats.

Föreningens olika kommittéer ordnade en härlig fest för barn, föräldrar och personal. Grodan och kossan hälsade välkomna, och därefter bjöds det på hamburgare och korv. Efter maten höll förskole­chefen Pia Andréasson tal, och framhöll medarbetare och engagerade föräldrar, som sett till att verksamheten fungerat under alla år. Därefter blev det Pippi föreställning, ansiktsmålning, och en bana med många roliga aktiviteter.