Klippans egen sportbutik skänker glädje

I Tullssonhuset mitt emot Ica Kvantum hittar du Sportringen som är en fristående sportbutik inom kedjan Sportringen. Här hittar du ett brett urval av produkter som inspirerar och hjälper dig till ett aktivare liv.

Det unika med Sportringen är att varje Sportringen butik är lokalt ägd och unik i sitt sortiment. Det breda sortimentet är, enligt David Tullsson som driver Sportringen i Klippan, en av butikens styrkor.
– Genom att vi är anslutna till en rikstäckande kedja gör det att vi kan pressa priserna och komma över olika kampanjerbjudanden. Det kommer alla våra kunder till nytta.

Ditt intresse – Sportringens passion
Det mesta inom sport och fritid hittar du i butiken även om de satsat mycket på skor. Det är allt från olika sportskor till mer vardags­skor i olika modeller. Regnkläder är en stor del av sortimentet hos Sportringen vilket kan ses som anpassat efter vårt klimat. Genom sitt breda sortiment finns det mesta som du kan behöva för att hålla igång med någon idrott.
– Det viktigaste för oss är att kunderna blir nöjda med det de köper. Vi försöker hitta lösningar på alla problem och kläder eller utrustning som efterfrågas. Vi samarbetar med flera lokala föreningar eftersom vi vill stötta det lokala föreningslivet och vara en partner som bidrar till att fler barn och ungdomar rör på sig. Rätt utrustning och funktionella kläder gör det lättare att tycka det är roligt att att hålla igång, säger Rebecka Tullsson som äger butiken ihop med David.

Glad vinnare
När Sportringen i Klippan anordnade en tävling där du kunde vinna barnkläder var Birgitta Seger den som blev den lyckliga vinnaren. När hon kom ner till Sportringen sken hon med hela ansiktet av glädje. Kläderna hon valde ut var till barnbarnen Alexander och Wilma utifrån hennes vinstmotivering:

”Jag skulle gärna vinna detta, så mina barnbarn på 2 respektive 6 år gamla, kunde få nya kläder. 6-åringen tränar fotboll och vill gärna ha bra kläder då. De sliter mycket kläder båda två. Nya kläder vore en överraskning för dem och de växer en hel del med.”

Birgitta berättar att hon varit tidigare och handlat i butiken tillsammans med sina barnbarn.
– Alla i vår släkt idrottar och tycker det är roligt med sport. Det är viktigt att gynna lokala butiker om vi vill ha kvar dem i framtiden med. Här är ett bra utbud och massor att välja mellan.

Efter att Rebecka visat olika kläder och gett tips blev det kläder till både Alexander och Wilma. Två glada barnbarn som fick nya kläder att ha både på fritiden och när de idrottar. Perfekt med en sportbutik för hela Söderåsområdet i Klippan. Det kan Birgitta intyga.