Gunns Mode – klädbutiken för den modeintresserade

Gunns Mode är ett välbekant inslag för de allra flesta i Klippan och men även mer långväga kunder besöker butiken.

Anledningen är enkel, Gunns Mode vänder sig till tjejer i alla åldrar som är modeintresserade och vill ha bra passform, kvalitet och komfort. Här finns ett personligt utvalt sortiment med guldkornen från kollektioner som visats på modeveckorna i Stockholm och Köpenhamn. Till skillnad från klädesbutiker som ingår i butikskedjor erbjuder Gunns Mode ett unikt sortiment av moderiktiga kläder, underkläder, strumpor, skor, väskor, smink och parfym.
– Vi vill erbjuda våra kunder ett välmatchat sortiment med en inspirerande variation av färger och mönster som ger möjlighet till ett personligt och unikt mode. Vi hjälper sen gärna till att kombinera ihop dessa plagg med en personlig touch för er, förklarar Helena Jakobsson som äger Gunns Mode.

Först med det senaste
Gunns Modes motto är att vara först med det senaste, därför satsar de nu på ett nytt trendigt märke som heter NA-KD, som flera kända s.k. influensers älskar att bära.
– Vi har ca femton olika leverantörer av kläder och får leveranser flera gånger i veckan, så det är alltid värt att besöka oss. Sedan i våras har vi tagit in ett nytt märke på skor som är utöver det vanliga. Häftiga sneakers och boots har blivit ett perfekt komplement till kläderna. Nu i dagarna har vi dessutom packat upp en massa presentaskar med parfym. Hos oss kan du även köpa presentkort på valfritt belopp. Vi har t o m presentkort för ”Pretty Woman-kväll” från femtusen kronor och då ingår varor för motsvarande belopp, styling, minimode-visning, snacks och dryck. Eller boka butiken kostnads-fritt för en tjejkväll, minimum 10 personer, med minimodevisning, snacks och dryck, berättar Helena.

Nöjd & Glad
Gunns Mode är modebutiken som ger dig shopping-glädje! Du kan hitta något för alla tillfällen och prisklasser.
– Våra varumärken samspelar till ett sortiment som kan klä dig och bli favoriter i din garderob avseende behov, storlek, färg och form, säger Helena.

Sortimentet hos Gunns Mode är omsorgsfullt utvalt med tanke på dig som vill vara snygg på fritid, fest och arbete. Här kan du köpa din basgarderob men också förgylla livet med lite lyxigare plagg och accessoarer. Med kläder från Gunns Mode känner du dig snygg och glad årets alla dagar.

Här är gänget som servar dig på Gunns Mode!