Högtryck på biljetter till Rögle

Har du inte köpt säsongskort måste du vara ute i god tid för att få biljett till Rögles hemmamatcher.

Hanna Everberg, biljett- och eventkoordinator

Hanna Everberg, biljett- och eventkoordinator

Ungefär en vecka innan match har sittplatserna tagit slut till många supportrars vrede men till klubbens stora glädje. Det är en härlig tid att vara Röglesupporter. Särskilt om du investerat i ett säsongskort och inte behöver fundera över om det finns biljetter till hemma­matcherna.

I Rögles Kundcenter kan du bland annat köpa biljetter till enskilda matcher och serie/säsongskort. Via ingången i trapphuset till restaurangen hittar du kundcenter på andra våningen och här jobbar bland annat Hanna Everberg:
– Vi märker av intresset både vad gäller säsongskort och lösbiljetter. Matcher långt fram säljer eftersom folk vill garantera sig en biljett redan nu och inte riskera att vara utan när matchdagen närmar sig.

Kari Litmanen, marknadschef i Rögle BK

Kari Litmanen, marknadschef i Rögle BK

Utsålt
Redan när det var ispremiär märktes det stora intresset av då nästan 4 000 personer kom för att se laget gå på is första gången. Intrycket förstärktes under de första hemmamatcherna som sålde slut och har gett en härlig inramning på matcherna. Högtryck på biljetter och när slutsålda matcher blivit en realitet måste du vara ute i god tid för att köpa lösbiljetter om du inte ska skaffa ett säsongskort och säkra din plats för resten av säsongen. Kari Litmanen som är ny marknadschef i Rögle inför den här säsongen sammanfattar intresset:
– Det finns ett intresse och stolthet över Rögle som är hela Nordvästskånes lag. I år med spelare som fostrats i klubben och som nu återvänt hem igen har bidragit till intresset. Vi har sålt säsongskort som aldrig förr och efterfrågan på lösbiljetter är större än på många år.

Tobias Larsson, kökschef och Carolin Strand, restaurangchef i Arenarestaurangen

Tobias Larsson, kökschef och Carolin Strand, restaurangchef i Arenarestaurangen

Restaurangen
Ett trevligt sätt att umgås är att kombinera riktigt god mat med hockey och underhållning för hela familjen genom att boka bord i Arenarestaurangen. I restaurangen serveras det god mat medan våra grönvita hjältar står för underhållningen på isen.

För den hockeyintresserade är det en extra krydda att boka bord i restaurangen och höja stämningen innan match. Givetvis har restaurangen fullständiga rättigheter. Carolin Strand, restaurangchef, och Tobias Larsson, köksmästare, tillsammans med personal förser publik och spelare med mat och dryck.
– Vi har en härlig gemenskap i personalen och vi har roligt ihop. Många är stamgäster i restaurangen vilket bidrar till att det blir en familjär stämning mellan gäster och personal. Har du inte bokat bord och ätit här tidigare så är det något vi starkt rekommenderar. Något man bör göra i god tid då flera matcher redan är fullbokade, säger Tobias och Carolin.

Rögle gör succé både sportsligt och publikmässigt i inledningen av den här säsongen. Köp säsongskort eller boka din biljett i god tid för att bli en del av stämningen på läktaren!