Har du hört? Hörselspecialisten öppnar i Klippan!

Hörselspecialisten Skåne är en oberoende hörselmottagning där Monika Sjöholm, som är legiti­merad audionom, öppnar i Klippan med öppet hus den 4 november mellan 9-15.

Här kan du testa din hörsel, få rådgivning och prova ut dina hör­apparater samt få service på befint­liga hörapparater. Hörsel­specialisten är auktoriserad av Region Skåne och är helt leverantörs­oberoende. Det betyder att Hörselspecialisten inte är knuten till någon leverantör, utan du kan välja hörapparater från olika leverantörer utifrån ditt behov och smak. Söderåsjournalen har träffat Monika Sjöholm:

Vad är Hörselspecialisten?
– Det är en oberoende hörselmottagning på uppdrag av Region Skåne. Det betyder att du betalar patientavgift enligt Region Skånes taxa och att frikort gäller. Jag tar emot alla över 20 år som har eller tror sig ha en hörselnedsättning. Erbjuder hörselrehabilitering på plats. Tanken är att även erbjuda arbetsplatsanpassningar och besöka företag. Kommer även att jobba mot kommunerna runt Söderåsen med att få komma ut till äldreboenden och hjälpa till med service till de äldre som inte kan ta sig till en mottagning.

Hur ser din bakgrund ut?
– Jag är utbildad och legitimerad audionom sen 22 år tillbaka med flerårig erfarenhet av klinisk verksamhet. Det senaste året har jag även jobbat som produktspecialist och utbildat andra audionomer i en del tekniska funktioner i hörapparater. Idén med en egen mottagning vaknade till liv för tre år sen och nu när jag äntligen kan öppna den är det som om en dröm har slagit in.

Var ligger Hörselspecialisten?
– Lokalen ligger på Norra Skolgatan 2, våningen ovanför Capio kliniken och granne med flera andra vårdinriktningar. Varmt välkommen att besöka mig den 4 november mellan 9 – 15, då det är öppet hus. Kontakta mig gärna för tidsbokning eller rådgivning antingen via telefon: 0435-105 55 eller via hemsidan www.horselspecialisten.se där du kan boka din tid direkt. Jag finns även med bland dina vårdkontakter på 1177.se