Er Byggare fixade drömköket

Peter och Jessica ville ha ett stort, socialt och inbjudande kök. Hela tillbyggnaden på huset där köket ligger idag revs och det byggdes en ny tillbyggnad som blev ett stort öppet kök.

En kontakt
Familjens kök behövde totalrenoveras och de ville disponera om huset så att köket skulle flyttas till ett ljust fint rum med fönster ut mot hästhagarna.
– Vi är fantastisk nöjda med resultatet. Vi hade en idé och fick en skiss av en arkitekt. Utifrån det har Er Byggare byggt och ordnat hela köket som total-entreprenör. Det kändes tryggt att ha en och samma kontakt för hela projektet, förklarar Peter.

Öppna ytor
Köket är verkligen speciellt och otroligt vackert. De öppna ytorna och det smakfullt inredda köket från Marbodal skapar en elegant känsla. Peter förklarar:
– Viktigt att köket skulle vara stort, socialt och in-bjudande och fungera som en kombinerad kök/matsal. Det är en öppen planlösning med högt till tak med utsikt ut över hästhagarna. En köksö, som vi tycker är en väldigt trevlig och social plats, samt mycket förvarings-yta gör att köket känns extra rymligt.

Er Byggare
Er Byggare som byggföretag präglas av service och kvalitet från idé till färdigt resultat. Duktiga snickare och arbetsledare som håller i projektet under arbetets gång ger nöjda kunder.
– Vi hjälper till med att planera byggprojekt, i det här fallet ett kök. Vi träffar kunden, lyssnar och lämnar kompletta offerter. Fakturan är alltid på det vi kommit överens om. Uppstår det problem under projektet lyfter vi och diskuterar det, allt ska vara klart och öppet. Det är en självklarhet från vår sida, säger Fredrik Hjorth.