Nya maskiner – nya möjligheter!

Adapt Medias displayavdelning har fått ett tillskott av plan­printer och digitalt skärbord vilket skapar nya möjlig­heter för dig som kund. Oavsett vad du ska kommunicera skapar maskinerna möjligheter åt dig.

Printningen går till så att materialet ligger still på ett vakuum­bord och printerhuvudet rör sig ovan printytan. En planprinter fungerar för material upp till 50 mm tjocklek och största printyta är 3500×1600 mm. Printning kan ske på i stort sett vilka material och produkter som helst, såväl hårda som mjuka, t.ex. trä, metall, glas, textil och även med vit täckande färg.
– Grundanledningen till att vi investerat i nya maskiner är att vi har vuxit ur vår befintliga kapacitet och behövde högre hastigheter på tryckningen. Vår teknik ger dig som kund oändliga möjligheter där enbart fantasin sätter gränser. Vi bearbetar material genom fräsning och skärning med den senaste CAD-tekniken. Med vår digitala UV-planprinter slipper du den startkostnad som traditionellt gjort små upplagor allt för dyra, säger Daniel Kristensson.

Se den digitala skärmaskinen i action på vår Facebook-sida