Söderåsens hemelektronikbutik

Pantzars ljud, bild & vitvaror finns i Tullssonhuset i Klippan och är en fristående del av Euronics.

Med personlig rådgivning, service, hemleverans med installation och bortforsling av gamla produkter ger de sina kunder något mer än bara en vara. Att de är en Euronicsbutik innebär större sortiment och attraktiva priser för dig som kund.

Kom in – bli överraskad
På den lilla bänken under TV:n står en digitalkamera, en platta och mobil. På det hela taget utgör hörnan en hyggligt mysig hemmamiljö, späckad med hemelektronik. Det är Benny Pantzars svar på IKEA.
– Här kan vi kunna visa kunderna hur de kan få ihop alla delar, TV, smarta telefoner, plattor och så vidare. För de flesta vet inte vilka möjligheter som finns, eller inser inte vad det innebär i deras vardag, konstaterar Benny.

Syftet är förstås att visa, skapa upplevelser, för att få kunden att upptäcka ett behov han eller hon inte visste att de hade.
– Kom in och titta själv, här finns alltid något du inte trodde fanns men som du behöver. Allt från tillbehör som lampor, batterier, köksredskap och mobilskal till TV, datorer, kyl, frys och diskmaskiner – från stort till smått. Många blir förvånade över vårt stora sortiment till konkurrenskraftiga priser, säger Benny.