HardRock Salong firar 10 år

HardRock Salong grundades 2009 med målsättningen att alla skall trivas och tycka det är kul att gå till frissan.

Nostalgi som möter senaste trend gjorde salongen unik. Idag är salongen ännu mer unik eftersom salongen blivit Eco-salong och certifierad Grön Salong. Det innebär att du som konsument inte utsätter varken dig eller miljön för skadliga kemikalier.
– Vi gör allt en traditionell frisör gör och lite till. Skillnaden är att vi tagit bort alla de skadliga och allergiframkallande kemikalierna. Efter 10 år i branschen har vi hög hantverksskicklighet. Våra tre ledord är hållbart, kreativt och magiskt. Nytt är även att vi är ett grönt koncepthus, PåNaturligtVis är ett helhetskoncept och inkluderar Care by Caroline, berättar Frida Simonsen som grundat HardRock.