Snabbt snygg utan sol

En nyhet hos Gunns Mode är fantastiska Brun utan sol produkter från engelska märket St. Morriz som är veganskt certifierade, ger dig en snygg solbränna och är luktfri.

Märket St. Moriz är utvecklat med hjälp av professionella salonger och alla produkterna är dermatologiskt testade samt tillverkade i Storbritannien, där varumärket har en ledande position på Brun utan sol-marknaden. St. Moriz finns idag i stora delar av världen och har vunnit många priser på b.la. Cosmopolitan Beauty Awards, Beauty Awards och Stylist Skincare Awards. Deras produkter är så förmånliga att vem som helst har råd med en fantastiskt snygg solbränna!

Sommarklänning
En sval och böljande sommarklänning gör heta dagar sköna.
– Upptäck våra snygga klänningar i alla olika längder, färger och modeller. Letar du efter en vit sommarklänning eller trendig variant med blommor på? Det och mycket mer hittar du om du kommer in i vår butik, säger Helena på Gunns Mode.

Hitta din favoritklänning att bära på examen, midsommar, bröllop och fester – eller när som helst annars när solen står som högst och sommaren är i full blom. Shoppa dina sommarklänningar hos Gunns Mode i Klippan.