Ge rätt Studentpresent

På studenten ger man alltid presenter som markerar slutet på en era.

Personen som tar studenten är vuxen och ska lämna skolan för att ge sig ut i arbetslivet, ta ett sabbatsår, göra värnplikten, resa eller plugga vidare. Ge något minnesvärt, något som visar hur stolt och imponerad du är många års studerande. Vi har tips på studentpresenter:

Smycken
Här finns en uppsjö att välja mellan. Allt ifrån klassiska guld- och silversmycken till modern smyckesdesign.

Märkesklocka
En klocka är alltid rätt. Förutom att den fyller sin funktion är det också ett smycke, och har för många kommit att bli en statussymbol. Beroende på hur mycket man vill satsa i pengar finns här också alla prisklasser.

Blommor
Blommor funkar alltid som studentgåva. En snygg och annorlunda bukett med ett presentkort i är alltid uppskattat.

Kroppsvård
Parfym, skönhetsprodukter och hudvård är något som de flesta tjejer uppskattar.