Blomgrens promenad

Blomgrens promenad är en kultur- och vandringsled som går genom den centrala delen av Klippans tätort.

Den 27 april invigdes promenaden och nu kan du när du vill ta dig en runda och få lite lokal Klippanhistoria på köpet. Hela promenaden är ca 2,5 km lång och tar ca 30-40 minuter att gå i sin helhet.

Det finns en karta att hämta på Klippans bibliotek eller i Kommun­huset. På kartan är både vandringsleden och 13 st olika kulturella och arkitektoniska sevärdheter och byggnader markerade. Det går även bra att göra promenaden utan karta och scanna mer info via QR-kod på mobil eller läsplatta. Du kan starta var som helst på kartan och ta gärna med din hund (i koppel!). Och kom ihåg: Kultur är hälsa och hälsa är kultur!

Läs mer om Blomgrens promenad: klippan.se/upplevagora